Adverteren

Heb je interesse om samen te werken?

Wat leuk! Er zijn talloze manieren om met ons samen te werken. Doordat onze site voornamelijk bezoekers aantrekt die zich oriënteren op het kopen van CBD producten en op het punt staan om een bepaald product aan te schaffen, is VergelijkCBD.nl voor adverteerders de uitgelezen plek om jouw diensten aan te prijzen.

Middel 10

Jouw webshop op VergelijkCBD.nl   

Wil je meer bezoekers en sales genereren voor jouw webshop en deze onder de aandacht brengen bij onze bezoekers? Dat kan, neem dan contact met ons op via [email protected]. Wij zijn aangesloten bij het partnerprogramma van Awin en Daisycon.

Middel 10

Branded content

Naast het opnemen van de producten van jouw webshop hebben wij nog veel meer te bieden. Denk bijvoorbeeld aan social, blogartikelen of bannering.

Middel 10

Advertentie in vergelijker

Door middel van een advertentie boven de vergelijkingsresultaten kunnen wij jouw webshop of product promoten. Dit gemarkeerd met het label ‘advertentie’. Advertenties hebben geen invloed op de vergelijkingsresultaten zelf.

Sterktev2

Samenwerken?

Een unieke samenwerking waarbij wij beide dezelfde passie en enthousiasme tonen zal hopelijk leiden tot een leuke deal. We hebben geen menukaart met tarieven maar staan er altijd voor open om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Interesse? Mail naar [email protected]. We kijken er naar uit!